Professionel lakering af gulv​

Trænger dit trægulv til en ny lakering? En gulvlakering giver nyt liv og optimal beskyttelse, så du kan have glæde af et flot og holdbart gulv i mange år frem. Når dit gulv er lakeret, er det langt mere modstandsdygtigt overfor høje hæle, legetøjsbiler, stoleben og kæledyr. Samtidig får dine gulve fornyet glans, så de ser ud som nye.

Hos TJ Gulvservice er vi fem erfarne gulvmænd, der tilbyder professionel lakering af gulve i Esbjerg, Varde og Vejen. Vi kører også gerne ud til resten af nærområdet. Som gulvfirma har vi mange års erfaring med lakbehandling af gulve, så du kan være sikker på, at du får gulvbehandling af høj kvalitet udført af dansk arbejdskraft. 

Giv dit gulv beskyttelse og nyt liv

Dit trægulv kan stå flot i mange år, hvis du vedligeholder og behandler det rigtigt. Når dine trægulve begynder at se matte ud med ridser i overfladen, er det derfor tid til en ny lakering. Med en lakering af dine gulve giver du nemlig gulvene den træbeskyttelse, de har brug for.

Alt efter hvilken type gulve, du har, samt hvilken finish, du foretrækker, vælger vi sammen den gulvlakering, der passer bedst til dine gulve.

Vi tilbyder lakering af gulve til både private og erhverv, og uanset størrelsen på opgaven, kan du vide dig sikker på, at vi kan løfte den. Vi har nemlig mange års erfaring med alle former for gulvservice – herunder lakering af gulve, gulvafhøvling, afslibning af gulv og ludbehandling af trægulve – og vi samarbejder med et andet gulvfirma, så vi altid har mandskab nok til enhver opgave.

Få et tilbud på lakering af gulve i dag

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på lakering af dine gulve? Så er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail tj.gulvservice@yahoo.com eller telefon 3143 8800.

Alt efter dine gulves stand, ludbehandling, tidligere behandling og så videre, vil prisen variere. Derfor vil vi altid gerne tage en snak med dig først, før vi giver dig et tilbud. 

​Hvorfor vælge TJ Gulvservice ApS?​

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for gulvarbejde.

Stærke priser på gulve

Vi har ekspertisen og erfaringen til at tilbyde gulvarbejde til gode priser.

Mangeårig erfaring

Vi har mange års erfaring som kompetent gulvspecialist.

Alle kan få et tilbud

Står du og skal have renoveret det gamle gulv, så kontakt os.

Ønsker du at få et gratis tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

​Står du og skal have opfrisket det gamle, slidte trægulv?
​​Tag os med på råd om bl.a. valg af materialer, træsorter og efterbehandling.

Gi' os et kald
​eller send en mail

Skriv til os på tj.gulvservice@yahoo.com

eller ring på 3143 8800

Følg os på Facebook - klik her.

TJ Gulvservice ApS

v/Thomas Johansen
​CVR: 41406240

​Industrivej 11

6740 Bramming